MEN OJ!

Imorse när jag vaknade hade jag planerat att jag skulle gå och bada. Men oj! När jag vaknar upp och är så glad så messar min kompis och säger att jag glömt min ENDA bekini hos henne. Kul! Då blev jag så desperat att jag gick ner på stan och köpte en ny. Haha, så det kan bli!

Leopardmönstrad bekini från ginatricot. 



IKEA

Igår var jag på IKEA med pappa och Molly. :)
Vi strosade runt lite och det köptes in två svarta "KASETT" lådor, ett vitt överkast till mig. 
Och på deras resturang provade jag också för första gången Ratatouille. Gooooott!

Passar perfekt!



EN DAG PÅ STAN

Jag har inte skrivit något här på jättelänge! Fy på mig...

Jag har bara så mycket annat för mig, sörrni. :)
Idag var jag på stan med Jojjo och K-B, och tillsammans köpte vi en present till våran kompis som råkat ut för en hemsk cykelolycka häromdagen. Krya på dig gumman!  Sen fikade vi lite och K-B visade två av sina låtar för oss. De var bra, och Jojjo och jag kom med massor av synpunkter. Jag till exempel, skrev en refräng till en av låtarna (Jojjo hjälpte med sista raden, kunde inte komma på något bra som rimmade på "not") 
Just nu sitter jag härinne vid datorn för att det är alldeles för varmt att vistas utomhus. Tråkigt egentligen...






Just det, ville bara nämna detta:

R.I.P Michael Joseph Jackson, 1958-2009 <3

SMAJL!

Ikväll fick det bli en hemmakväll med film och chips tillsammans med syrran. Så här kul har vi! :


Eller ja... jag har iallafall kul!

HÖHÖ

Jag kom nyss på att jag kanske skulle ha tagit lite bilder från midsommar. Höhö, nu är det ju så att alla roliga bilder finns på en annan kamera som jag inte äger. Otur! Men jaja, jag firade iallafall midsommar ute på landet med släkten, och det var mysigt! När vi kom dit var det jättefint väder, som senare skulle ändra sig efter några timmar. Vid 4 började det regna och åska. Det är vad jag kallar en typisk svensk midsommardag!
Jag måste bara tillägga att kameran jag snackade om nyss var den roligaste jag träffat på! Det fanns en skojig funktion i den där man kunde rita och stämpla på bilderna. Och vips! så var jag beroende. Jag satt och ritade mustacher på min moster, m.fl. hela kvällen...

Kram!

TÅRTA!

Hejsansvejsan! Inatt sov jag med några av mina bästa kompisar. Vi hade förstås jättekul och flummade runt som vanligt! Vi åt tårta (kvällens höjdpunkt) och kollade på film. Först kollade vi på "Bröllopsduellen", och efter dem filmen höll 2 av oss redan på att planera sina egna bröllop. Efter det gick vi ut ett tag, det var ärligt talat INTE TREVLIGT.  Vi försökte sedan sova. Och det gick ju inte så bra, så vi kollade på "Love Guru". Jag rekommenderar den till alla som inte sett den! På en skala på 1-10 får den 9½!  En alldeles underbar film om jag får säga det själv! Fast såklart, jag har ju en något annorlunda humor..

Alldeles snart ska jag slita mig från datorn (buhu!) och cykla till Vilsta och spela kubb! Jag uppdaterar med bilder senare, får vi hoppas..

Kram!

Mitt fina konstverk! (har ingenting med inlägget att göra, men jag var bara tvungen att lägga ut den!)





 UPDATE:

Här spelar jag inte kubb precis... Menmen, det är en bild från kvällen iallafall!



GRÖNT BÄLTE!

Idag har jag tagit GRÖNT BÄLTE! 
För alla som inte vet går jag i karate, bästa sporten alltså. Iallafall, det gick megabra och nu är jag grönbältare! 
Jag tänkte också klaga på detta pissväder! Det har regnat hela dagen, helt oavbrutet. Jag skämtar inte! Det kommer väl snart att bli översvämmning här eller något.

Imorgon ska jag träffa Isabelle, och jag kanske skulle sova hos henne också. Det ser jag fram emot!

Kramkram.

HALLELUJAH!


FILMVÄDER?

Idag var jag med min kusin Isabelle. :)
Först kollade vi på film (det var ju filmväder!), sen gick vi ner till Café Sylvia och tog en fika. På vägen dit blev vi genomblöta fast vi hade ett paraply... Sedan gick vi till stan i ösregnet. Hon hade nämligen berättat för mig att hon ska göra om sitt rum snart, och då ville jag förstås "hjälpa". Jag drog med henne till inredningsbutikerna och pekade på massa saker samtidigt som jag sa: "En sån ska du ha!", eller "ISSA, KOLLA VAD FIIIINT!"


TREHUNDRAFEMTIOÅRSJUBILEUM

Jag har inte bloggat på jättelänge, men det kan bero på att jag är extremt lat!
Jaja, iallafall... Jag tänkte blogga lite om 350års-jubileumshelgen som Eskilstuna firade.
Jag gick och kollade på John ME, bara för att han är bäst. Vi TÄNKTE kolla på RIX-FM festivalen, men det fanns så mycket annat roligt så vi skippade det. Fast då missade jag ju Kim förstås, buhu!


John ME.


John ME ,  igen!


DÖD åt min mobil-kamera som inte kan zooma! :O

INTE SÅ KUL

På grund av friluftsdagen igår när man fick sitta ute hela dagen i kylan, så har jag fått feber. Och därför, var jag tvungen att sitta hemma idag. Inte så kul, med tanke på att jag missar elevens val.  Vi har det idag och imorgon, hoppas jag kan komma imorgon iallafall!  
Just nu lyssnar jag på "Doktor Kärlek" med Ratata, jag tror minsann att det är den skönaste låten som skrivits. :)           Det är pappa som fått mig att lyssna på så bra musik, eftersom han är ett riktigt Ratata-fan.

Jag har inte så mycket kul att skriva om idag, så jag  lägger ut en bild på min lilla Björn!
Sötaste kissemissen.

GAMLA RÄKOR


Ja.. Idag var det friluftsdag i skolan. Enligt mig kunde de faktiskt valt en bättre dag, för jag hade helst velat slippa att frysa så mycket att jag fick blå läppar. Jag huttrade som en galning! Men men, nu valde de den här onsdagen och vi var på Ekängens friidrottsarena. Jag valde att stöta kula eftersom jag springer lika snabbt som en snigel tar sig fram (det är min åsikt iallafall).  Jag kom på delad tredjeplats, yey! :)

De testade  högtalarna:
"Testar, 1 2, etta tvåa!"
Emma: Är det här någon slags bingo eller nåt?


Jag vägrade att äta detta! Antar att du förstår varför.


Efter att vi slutat när jag, Jojjo och Emma satt på busshållsplatsen och väntade blev vi jätteflummiga! 

Jag: Nu kommer min väska att stinka gamla räkor i all evighet!
En i min klass: Varför har du ruttna räkor i din väska?!
-Det var min lunch!
-Letar du typ mat i soptunnor eller nåt? :O

Sen började de samtala om att jag bodde i soptunnor. Haha, inte sant..!
Senare kom de in på ett samtalsämne om Stalin.

Emma: Vem var Stalin egentligen?
Jag: Var inte det han den där ryska...praktikanten, tänkte jag säga.
Eller nej, inte praktikant! DIKTATOR heter det ju!

Såklart tyckte alla att det var extremt kul.  Hahaha!






AJ, MINA HÄNDER

Idag hade vi mentorday  och började klockan 11, SKÖNT! Först kollade vi på Simpsons ända fram till lunchen (som inte var så lång tid då, eftersom vi började vid 11),  Sen körde vi lite dragkamp. Jag säger bara en sak: AJ MINA HÄNDER.


Det har regnat hela dagen idag, och jag blir så deppig av det. :(
Det var ju jättevarmt och soligt igår, varför kunde det inte ha varit likadant idag? Då skulle klassen ha åkt till parkenbadet istället. Jag som hade sett fram imot att steka lite i solen! Men nej, så blev det inte på grund av det ytterst deprimerande vädret. :)


Helt rätt skor för vädret idag, huh? 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0